The Coffee Bean and Tea Leaf komt naar Nederland

Datum: augustus 7, 2012

The Coffee Bean & Tea Leaf heeft een locatie gevonden voor de opening van de eerste vestiging in Nederland. “Op één van de drukste punten in Amsterdam. Het pand komt begin 2013 beschikbaar, is circa 100 m² en beschikt over een zonnig gelegen terras”, aldus Marten van Maastrigt die de formule vertegenwoordigd. The Coffee Bean & Tea Leaf werkt bij voorkeur met franchisenemers die 15 of meer vestigingen openen. De zoektocht naar een Nederlandse franchisenemer die hier interesse in heeft is nog in volle gang. Voor de eerste Amsterdamse vestiging is een franchisenemer gevonden. The Coffee Bean & Tea Leaf is afkomstig uit Californië en heeft ongeveer 900 vestigingen in diverse continenten. De Amsterdamse vestiging wordt één van de eerste in Europa.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Coffee-Bean-and-Tea-Leaf-komt-naar-Nederland.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.