The Alwaysbemobile Company wint FD Gazellen Award

Datum: november 20, 2012

The Alwaysbemobile Company heeft voor het 5e achtereenvolgende jaar de FD Gazellen Award gewonnen. Het bedrijf behoort daarmee tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. The Alwaysbemobile Company bestaat uit 6 formulebedrijven: Profile Tyrecenter, JAMES Auto & Service, JAMES Lease Service, abc Autoservice, Autoglaz en AH Autoschade Herstel. Om voor een FD Gazellen Award in aanmerking te komen moet een onderneming minimaal 20% groeien over de afgelopen 3 jaar. De FD Gazellen zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon. De uitreiking van de Award vindt over enkele weken plaats. Begin december volgt een finale. In een reactie zegt Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company: “De groei van de onderneming is het beste bewijs dat de formules werken. Om groei vast te houden en telkens te overtreffen, is permanente innovatie een vereiste. Wij noemen dat continnovatie: permanent verbeteren en innoveren. Wij doen dat vooral op het terrein van service, kwaliteit, beleving en ict.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Alwaysbemobile-Company-wint-FD-Gazellen-Award.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.