The Alwaysbemobile Company voor 4e keer Best Managed Company

Datum: juni 17, 2012

The Alwaysbemobile Company is bekroond tot Best Managed Company 2012. Daarmee behoort de automotive organisatie tot de best geleide bedrijven van de middelgrote en grote ondernemingen in Nederland. Omdat het de 4e keer op rij is dat deze titel wordt binnengehaald, ontvangt The Alwaysbemobile Company tevens de status van Gold Member. Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company: “Het is een hele eer om voor de 4e keer op rij uitgeroepen te worden tot Best Managed Company. Dit is een prachtige erkenning voor de unieke innovatieve strategie die wij hanteren binnen de automotivebranche.”

Het Best Managed Companies programma is een initiatief van Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW. Deelnemende bedrijven worden door een jury beoordeeld op strategie, bedrijfsvoering en resultaten. Herman Roose, partner bij Deloitte en juryvoorzitter Best Managed Companies over The Alwaysbemobile Company: “Ondanks de economische tegenwind laat het bedrijf prima cijfers zien. De sleutel tot dit succes is een sterke focus op innovatie waardoor men zich goed door de crisis lijkt te slaan. Succesvolle bedrijven zijn continue bezig met de volgende stap, de toekomst. Zij passen niet alleen op de winkel maar zijn gericht bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of markten.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Alwaysbemobile-Company-voor-4e-keer-Best-Managed-Company.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.