TeamLogic IT valt in Amerika in de prijzen

Datum: maart 6, 2012

TeamLogic IT, de franchiseformule in IT-services voor het MKB, heeft in de Verenigde Staten vier prestigieuze onderscheidingen gekregen. Het toonaangevende vakblad Franchise Business Review riep TeamLogic IT uit als de nummer 1 in franchiseondernemers-tevredenheid in de categorie Technologie. Ook kreeg TeamLogic IT de tweede plaats in de Top 50 van kleine en middelgrote franchiseformules, een 14e plaats in de algemene lijst van topformules en een eervolle vermelding in de categorie zakelijke dienstverlening.

Jeroen van den Bos - Directeur TeamLogicIT NederlandJeroen van den Bos, formule directeur van TeamLogic IT in Nederland: “Natuurlijk zijn wij reuzetrots op onze Amerikaanse moederorganisatie. We groeien beiden in deze markt omdat onze ondernemers iets te bieden hebben waar veel vraag naar is: niet alleen het oplossen, maar juist het voorkomen van computer- en netwerkproblemen. Dat bespaart kosten en irritatie bij het MKB. Nu wij deze prijzen hebben gekregen, weten we zeker dat we op de goede weg zijn. Niet alleen de klanten, maar ook de ondernemers ervaren de meerwaarde van de formule. Daar doen we het voor. En dat is de basis voor verdere groei.”

In Nederland telt TeamLogic IT eind dit jaar naar verwachting circa 15 vestigingen. Doel is om uit te groeien tot een organisatie met ruim 50 ondernemers.

Bron: Team Logic IT Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.