TeamLogic IT opent vestiging in Den Haag

Datum: december 9, 2012

Arjan en Femke van Duijvenboden starten in december TeamLogic IT Den Haag. In dezelfde maand gaan zij beiden naar de TeamLogic IT University in Californië. Van Duijvenboden heeft een uitgebreide ervaring als (interim) ICT-manager, IT-consultant en systeembeheerder.

TeamLogic IT is hard op weg om dit jaar nog tien vestigingen in Nederland operationeel te hebben. TeamLogic is dan ook de enige ‘merk’ ICT dienstverlener die zich volledig richt op het oplossen en vooral het voorkomen van ICT-problemen bij het midden- en kleinbedrijf.

v.l.n.r.: Jeroen van den Bos, Arjan van Duijvenboden met zoon, Marco Schregardus.TeamLogic IT is jong, maar verandert continu haar dienstenpakket in een sterk in beweging zijnde markt. Managed services, advies, installatie en netwerkbeheer zijn de kerndiensten. Daar zijn echter ook cloudoplossingen, VoIP telefonie, videobewaking en mobile security bijgekomen.

Arjan van Duijvenboden: “Het is een formule die zich in Amerika bewezen heeft en ook in Nederland snel zal groeien. We voorzien echt in een behoefte van de kleinzakelijke klanten die hetzij geen eigen ICT manager hebben, hetzij deze functie in de toekomst willen outsourcen.”

Jeroen van den Bos, formuledirecteur van TeamLogic IT: “We zijn blij met ondernemers als Arjan en Femke. Professionals die de ambitie hebben om verder door te groeien binnen een sterke formule. Vandaag de dag is samenwerking noodzakelijk om voorop te blijven lopen. Zeker in een formule die technologie en commercie verbindt.”

Bron: TeamLogic IT Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.