TeamLogic IT opent in Amersfoort

Datum: december 20, 2012

Marco Correia is de nieuwe TeamLogic IT ondernemer in Amersfoort. De ervaren IT-ondernemer start daar zijn IT servicebureau voor kleine en middelgrote ondernemingen. TeamLogic IT is een van oorsprong Amerikaanse franchiseformule, die sinds ruim een jaar ook actief is in Nederland.

Marco Correia: “In de ICT-wereld verandert veel, met de integratie van clouddiensten in bestaande netwerken, mobiele apparatuur, beveiligingsissues en andere nieuwe mogelijkheden. De tijd is voorbij dat je als bedrijf afhankelijk kunt of wilt zijn van een eenmanszaak. Daarom heb ik mij aangesloten bij TeamLogic IT. Daar staat een wereldwijde organisatie achter die voorop loopt in het vinden van oplossingen die voor onze klanten de zorgen uit hun automatisering halen.”

Jeroen van den Bos en Marco Correia.TeamLogic IT is jong, maar verandert continu haar dienstenpakket in een sterk-in-beweging zijnde markt. Managed services, advies, installatie en netwerkbeheer zijn de kerndiensten. Daar zijn echter ook cloudoplossingen, VoIP-telefonie, videobewaking en mobile security bijgekomen.

Marco Correia: “Als de ICT goed functioneert kun je er zoveel meer uit halen. Dat regelen wij graag. Maar we hebben ook systemen waarmee we de hele ICT-infrastructuur van onze klanten 24/7 monitoren. We zien problemen dan al voordat ze schade aanrichten en kunnen ze meteen proactief oplossen. Niet onbelangrijk als je nagaat dat een gemiddeld bedrijf volgens een onderzoek van Ernst & Young gemiddeld 3 dagen per medewerker aan productiviteit verliest door computerstoringen.”

Jeroen van den Bos, formuledirecteur van TeamLogic IT: “Met ondernemers als Marco Correia zijn we blij. Een professional met de nodige ervaring als IT-specialist en ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner voor de MKB-ondernemer voor al zijn IT-vraagstukken. Een ondernemer die de ambitie heeft om verder door te groeien binnen een sterke formule.”

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.