TeamLogic IT opent 10e vestiging

Datum: februari 19, 2013

Jaap Boone is de tiende TeamLogic IT-ondernemer in Nederland. Binnenkort opent hij TeamLogic IT Westland. Daarmee zet de opmars van de zakelijke ICT-franchiseformule zich sterk voort in Nederland.

Jaap Boone is geen onbekende in de ICT-wereld. Als ICT-ondernemer richtte hij onder andere Europe Data Consult en Europe Transport Automation op, is hij actief geweest in de wereld van grootbanken en vermogensbeheer en de laatste jaren leidde hij verschillende projecten, onder andere als global ICT manager en internationaal bij DB Schenker/Deutsche Bahn. Na jarenlang internationaal actief te zijn geweest keert Jaap nu dus terug op de thuisbasis, het Westland.

Van links naar rechts: Jeroen van den Bos (TeamLogic IT Nederland), Jaap Boone en Eric Hoekstra (TeamLogic IT Westland).Jaap Boone: “Mijn hart ligt bij het ondernemen en ik ben ervan overtuigd dat juist kleine en middelgrote organisaties zoveel meer kunnen halen uit hun ICT. De laatste jaren is ICT steeds belangrijker geworden en het is tegenwoordig een kritische succesfactor voor ondernemingen. Niet alleen moet de ICT het gewoon doen, ICT bepaalt de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie. De snel veranderende wereld van ICT vormt voor een echte vakman al een klus om bij te blijven. Laat staan voor een ondernemer die bezig is met zijn klanten te bedienen.

TeamLogic IT Westland helpt haar klanten met gedegen strategisch advies als de externe CIO, ondersteuning als de ‘externe’ ICT afdeling, proactieve managed services en een eigentijdse professionele dienstverlening. Het opbouwen van langdurige relaties staat voorop. Platliggende systemen kosten vermogens aan inkomstenderving, irritatie en commerciële slagkracht. Verkeerd ingerichte systemen zijn helemaal desastreus. Een optimaal werkende ICT daarentegen geeft voorsprong, kostenbesparing en de klant een concurrentie voordeel omdat er zoveel meer uit zijn organisatie kan worden gehaald. ”

Rob Baggerman, Director of Operations van TeamLogic IT Nederland: “We zijn blij met ondernemers als Jaap Boone en we zijn erg positief over de toekomst. Met name door de integratie van cloud diensten in bedrijfsnetwerken ligt er een terrein braak van specialistisch advies dat gebaseerd is op het optimaliseren van bedrijfszekerheid en het verder stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Klanten – en zeker het MKB – hebben in de recessietijd de prijs leren kennen van haperende ICT en kiezen gelukkig weer voor zekerheid. Die bieden wij als geen ander. ”

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.