TeamLogic IT gestart in ‘s-Hertogenbosch

Datum: oktober 21, 2012

TeamLogic IT heeft haar achtste vestiging geopend in Nederland: TeamLogic IT ‘s-Hertogensboch. Daarmee zet de opmars van de zakelijke ICT-dienstverlenersformule zich sterk voort. Ondernemer Martin Berkhout leidt TeamLogic IT ‘s-Hertogenbosch dat zich richt op het voorkomen (en verhelpen) van computerproblemen in het MKB.

De van oorsprong Amerikaanse franchiseformule voorziet in een grote behoefte. Het MKB verliest – zo blijkt uit onderzoeken van onder meer KPMG – gemiddeld drie werkdagen per medewerker per jaar aan haperende computersystemen en –netwerken. Dat is niet nodig, mede door de proactieve controle- en onderhoudsmethoden van TeamLogic IT. Hiermee wordt dan ook veel geld en irritatie bespaard.

Martin Berkhout, directeur/eigenaar TeamLogic IT ’s-Hertogenbosch.Martin Berkhout, ondernemer in hart en nieren, heeft een schat aan ervaring in het MKB, franchising en automatiseringsoplossingen. “Juist nu de tijden uitdagend zijn voor het MKB, geloof ik erg in de kracht van de TeamLogic IT-formule. Aan de ene kant wordt bespaard op uitgaven aan apparatuur, maar dat vraagt om extra onderhoud van de bestaande netwerken. Er komt ook een moment dat iedereen versneld gaat vervangen. Dan is behoefte aan advies, aan optimalisatie van hedendaagse ICT-mogelijkheden en natuurlijk installatie en onderhoud. Voor ons liggen er veel kansen in het verschiet.”

TeamLogic IT levert merkonafhankelijke totaaloplossingen in automatisering. Van advies, onderhoud en managed services tot hardware, cloudoplossingen, VoIP telefonie en bewaking. De nieuwe vestiging is bereikbaar op 073-2020220 en DenBosch@TeamLogicIT.nl.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.