TeamLogic IT geopend in Den Haag

Datum: februari 14, 2013

Den Haag, 15 februari 2013 – TeamLogic IT heeft een nieuwe vestiging geopend in Den Haag. Daarmee zet de opmars van de zakelijke ICT-dienstverlenersformule zich sterk voort. Ondernemer Arjan van Duijvenboden leidt TeamLogic IT Den Haag dat zich richt op het voorkomen (en verhelpen) van computerproblemen in het MKB in de regio Den Haag.

TeamLogic IT Den Haag maakt onderdeel uit van een ICT-keten met 10 vestigingen in Nederland en meer dan 75 vestigingen wereldwijd. De van oorsprong Amerikaanse franchiseformule voorziet in een grote behoefte. Het MKB verliest – zo blijkt uit onderzoeken van onder meer KPMG – gemiddeld drie werkdagen per medewerker per jaar aan haperende computersystemen en –netwerken. Dat is niet nodig, mede door de proactieve controle- en onderhoudsmethoden van TeamLogic IT. Hiermee wordt dan ook veel geld en irritatie bespaard.

Arjan van Duijvenboden: “Het is een franchiseformule die zich in Amerika bewezen heeft en ook in Nederland snel zal groeien. We voorzien echt in een behoefte van de kleinzakelijke klanten in de regio Den Haag die hetzij geen eigen ICT manager hebben, hetzij deze functie in de toekomst willen outsourcen.”

TeamLogic IT Den Haag is gevestigd in BINK36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag (3e etage, gebouw M, unit 08) en is bereikbaar op 070-40 22 720 of via denhaag@teamlogicit.nl Meer informatie over TeamLogic IT Den Haag vindt u op www.TeamLogicIT.nl/DenHaag

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.