TCS4all biedt franchisenemers uniek concept

Datum: januari 8, 2013

De franchiseformule TCS4all blijft vernieuwen. TCS4all, afgeleid van Terrasoverkappingen, Carports en Solid screens, is een jonge franchiseformule die in 1 klap een landelijke dekking wilt bereiken. Onlangs heeft de organisatie een webshop geopend, om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Directeur en franchisegever Cock de Graaf: “Omdat wij zo goed mogelijk willen inspelen op de wensen van de klant, hebben we besloten om een webshop te openen. Daarnaast bieden wij momenteel franchisenemers t/m 31 januari de mogelijkheid om hierin mede-eigenaar te worden.”

“Wij hebben gekozen voor dit concept met het oog op de klanten. De klanten zien een terrasoverkapping op de webshop en meteen kan er een adviseur op locatie langskomen om een voorbeeld te laten zien en maten op te meten”, aldus De Graaf. Het unieke aan dit concept is dat de franchisenemers naast een provisie van gedane verkoop, ook meedelen in de totale boekjaar winst als aandeelhouder. De bedoeling is om per provincie één adviseur te hebben. “Wij zijn ervan overtuigd dat dit concept succesvol is. In drie dagen tijd hebben wij al vier gebieden verkocht, namelijk: Zeeland, Noord-Brant, Zuid-Holland en Flevopolder.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_8_januari_2013.htm#tcs4allfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.