Talamini-gelato heeft een nieuwe licentiehouder

Datum: april 4, 2012

Per 1 april is Robert Kleyn een nieuwe licentiehouder bij Talamini-gelato en gaat aan de slag met een nieuw ontwikkeld licentiesysteem. Robert Kleyn neemt de vestiging van Talamini in Papendrecht over. Robert heeft eerder als bedrijfsleider bij een andere ijssalon gewerkt en heeft daarnaast de ijsbereidingsopleidingen aan het ijscentrum in Wageningen gevolgd. Nieuw is dat het franchisesysteem van Talamini-gelato is omgezet in een licentiesysteem. Hierbij kunnen franchisenemers kiezen (afhankelijk van het BVO en opzet van de ijssalon) uit 3 licenties. Licenties geven recht op verkoop van Talamini-ijs, ondersteuning van de ondernemer op maat en training voor personeel.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Talamini-gelato-heeft-een-nieuwe-licentiehouder.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.