Taco Mundo zoekt franchisenemers voor laatste 2 company stores

Datum: oktober 8, 2012

Taco Mundo, de bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, is op zoek naar franchisenemers voor de overname van de laatste 2 company stores in Amsterdam en Amstelveen. De verzelfstandiging past in de strategie van Taco Mundo om als zuivere franchiseorganisatie te expanderen.

Binnenkort opent de formule 2 nieuwe franchisevestigingen in Leiden en Enschede. De formule ziet nog uitstekende groeikansen in andere steden met tenminste 50.000 huishoudens en verwacht dan ook op korte termijn meer franchisevestigingen te kunnen openen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#tacomundo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.