Taco Mundo opent vestiging in Leiden

Datum: december 4, 2012

Taco Mundo Leiden opent op 3 december officieel haar deuren. Franchisenemer Mehran Shapouri en zijn team zullen de inwoners van Leiden nu ook kennis laten maken met fresh made mex. De eerste week na opening kan er enkel gebruik gemaakt worden van de take-out faciliteiten.Taco Mundo vestiging Leiden. In de week van 10 december zal er gestart worden met delivery. De uitbreiding past binnen de strategie van Taco Mundo om de bestaande landelijke dekking verder uit te breiden middels franchise. De formule ziet nog uitstekende groeikansen in andere steden met tenminste 50.000 huishoudens en verwacht dan ook binnenkort nog meer franchisevestigingen te kunnen openen.

Bron: Taco Mundo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.