Succesvolle ondernemersdag Kwalitaria

Datum: juni 9, 2013

Met veel enthousiasme is afgelopen dinsdag de ondernemersdag van kwalitaria gevierd met als hoogtepunt een bezoek aan de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Ondernemersdagen worden enkele keren per jaar georganiseerd door ffc, de franchisehouder van Kwalitaria, met als doel kennisuitwisseling, inspiratie en het versterken van het clubgevoel. Kwalitaria ondernemers zaten eersterangs flink te genieten van de prachtige musical over het leven van André Hazes.

Eerder werd door de nieuwe ffc directeur Bas Holshuijsen afgetrapt met een blik op de markt en de gevaren van 2013. Dalend consumenten- en fabrikantenvertrouwen, tegenvallende weersinvloeden en aanblijvende recessie zijn geen fijne uitgangspunten voor een gezond bedrijfsresultaat. Stilzitten is dus geen optie en dat is precies wat Kwalitaria de afgelopen maanden dan ook niet heeft gedaan. Met het onder andere verspreiden van zo’n 2 miljoen voordeelcouponnen folders heeft Kwalitaria toch een heel goed bedrijfsresultaat tot nu toe weten te behalen. Kwalitaria presteert nu al zo’n 4-5 procentpunten beter dan de markt.

De sfeer tijdens de ondernemersdag was dus opperbest en met een nieuwe grootse promotie voor de zomermaanden voor de boeg belooft het een paar interessante maanden te gaan worden.

Over Kwalitaria

Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.