Succesvolle crowdfunding voor Doppio Espresso Utrecht

Datum: oktober 17, 2013

De crowdfundingactie van Doppio Espresso is succesvol verlopen. Daarmee is de weg vrij om een geweldige zaak te openen aan de Nobelstraat te Utrecht. Het voltooien van de crowdfunding is het startschot geweest voor de verbouwing van het karakteristieke hoekpand.

Na slapeloze nachten, tientallen mails, honderden flyers én 107 investeerders kan ondernemer Peter Braak opgelucht ademhalen: het crowfundingproject is geslaagd. Dankzij vele investeerders is er €37.500,- via crowdfunding geïnvesteerd en komt Doppio Espresso definitief naar de binnenstad van Utrecht.De crowdfundingactie van Doppio Espresso is succesvol verlopen. Daarmee is de weg vrij om een geweldige zaak te openen aan de Nobelstraat.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint Peter Braakman een strak vormgegeven zaak gericht op studenten en young professionals. De espressobar is gebouwd op service, kwaliteit en passie voor koffie. Iedere dag wordt naast kwalitatief superieure koffie ook ontbijt, lunch, gebak en sappen geserveerd, vanzelfsprekend vers bereid met hoogwaardige, verse producten.

Uniek in Utrecht

De persoonlijke service aan tafel door een spontaan en meedenkend team, maakt Doppio Espresso een unieke espressobar in Utrecht. De bar biedt ruimte om lekker bij te praten met vrienden, te werken, tot rust te komen met een krantje of snel binnen te stappen voor een koffie to-go. Een hele dag werken bij Doppio Espresso kan natuurlijk ook; met gratis wifi en altijd een stopcontact in de buurt zit je hiervoor op de beste plek in Utrecht.

Aandacht voor kwaliteit

Het bewezen opleidingstraject van Doppio Espresso biedt de franchisenemers de kennis elke dag de beste producten te serveren. De persoonlijke opleiding bestaat uit workshops en stages in verschillende vestigingen van de espressobarketen. Gedurende acht weken wordt Peter klaar gestoomd voor de opening aan de Nobelstraat, zodat hij vanaf dag één de inwoners van Utrecht e.o. kan voorzien van heerlijke koffie. 

De geplande opening is eind november en zal groots gevierd worden met een gratis cappuccinodag om de harten van de inwoners van Utrecht en omgeving te veroveren met heerlijke koffie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.