Subway weer terug in Dordrecht

Datum: februari 5, 2013

De inwoners van Dordrecht hebben sinds december weer beschikking tot een Subway, gevestigd aan de Vriesestraat dichtbij het Statenplein. “In het verleden was op het Statenplein ook een Subway en dat weten veel mensen nog”, zo spreekt Mitchell Ruijsscher, die samen met zijn broer Brandon de franchise runt.

Mitchell: “Gelukkig, jullie zijn weer terug’, is een uitspraak die we hier vaak horen. De Dordtenaren zijn duidelijk blij dat er weer een Subway is!”. De kort geleden afgestudeerde broers waren al enige tijd van plan om samen een onderneming te starten. De franchiseformule Subway leek hen hier zeer geschikt voor. “Een heel mooi concept, goed imago en groeiende speler in Nederland”. Dat blijkt wel uit het feit dat dit restaurant de 121e vestiging van de Amerikaanse formule in Nederland is. De franchiseformule staat bekend om de sandwiches in de vorm van een onderzeeër (submarine, kortweg sub), de salades en de Amerikaanse koekjes die zij aanbiedt.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#subwayfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.