Subway sponsort schaatsspektakel

Datum: augustus 14, 2012

Op 25 en 26 augustus sponsort Subway de Amsterdam Icehockey-Cup 2012. Dit is het eerste evenement in zijn soort op Nederlandse bodem. Tijdens dit tweedaagse ijshockeyspektakel komen onder meer de Duitse topteams Kölner Haie en Krefeld Pinguine in actie, evenals de nationale teams van Nederland en Canada.

Subway is als sponsor niet alleen zichtbaar op posters, borden en de website van de Amsterdam Icehockey-Cup, maar bereidt ook ter plaatse verse subs voor de spelers en begeleiders. “Hiermee laten we zien dat de vers belegde broodjes van Subway uitstekend samengaan met een sportieve lifestyle”, aldus Justin Goes, Development Manager voor Subway in Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_14_augustus_2012.htm#subway_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.