Subway scoort zevenklapper in Rotterdam

Datum: oktober 23, 2012

Vanaf deze week is Rotterdam weer een Subway restaurant rijker. De zevende Rotterdamse franchise is geopend aan de Hoogstraat. De trotse eigenaar van de vestiging is Milad Hematnia. “Ik heb ernaar uitgekeken om eigen baas te zijn”, zegt eigenaar Milad Hematnia. “Het succesvolle franchiseconcept van Subway met haar uitstekende begeleiding, spreekt mij heel erg aan. En met het vooruitzicht dat hier in 2014 de grootste overdekte markt van Nederland komt, is deze locatie natuurlijk ideaal.”

De nieuwe eetgelegenheid biedt zitplaatsen voor 20 mensen. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke Subway sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De nieuwste Subway in Rotterdam-Blaak is zeven dagen per week geopend. Met 37.884 vestigingen in 99 landen is Subway ’s werelds grootste franchiseformule.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#subwayfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.