Subway sandwiches nu ook in Wageningen

Datum: oktober 16, 2012

Inwoners van Wageningen hoeven de stad er niet meer voor uit. Zij hebben vanaf deze week een eigen Subway restaurant. Het kersverse Subway restaurant is de 111de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor trotse eigenaren Arno van Dam en zijn vrouw Sandra van Hees is het een nieuwe uitdaging.

“Door mijn beveiligingsbedrijf weet ik hoe het is om zelfstandig ondernemer te zijn en dat bevalt erg goed”, vertelt Van Dam. “De horeca heeft ons ook altijd erg aangetrokken, maar daar hadden we geen ervaring in. Het franchiseconcept van Subway, met haar uitstekende begeleiding, sprak ons dan ook direct aan.”

Subway is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met 37.841 vestigingen in 99 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#subwayfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.