SUBWAY sandwiches nu ook in Maarssen

Datum: april 3, 2013

Tussen het winkelen door smullen van een warmgebakken sub sandwich? Voor of na het treinen uw tanden zetten in een Chicken Teriyaki? Vanaf deze week is er ook in Maarssen een SUBWAY® restaurant te vinden, aan de Safariweg 322, tegenover het treinstation en vlak bij winkelcentrum Bisonspoor. SUBWAY® Maarssen is zeven dagen per week geopend, doordeweeks van 8.00 uur tot 19.30 uur (op vrijdagavond tot 21.00 uur), op zaterdag van 9.30 uur tot 19.30 uur en op zondag van 12.00 tot 19.30 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt Kachun Tsang, die samen met zijn broer Ka-Wing Tsang eigenaar is van het restaurant. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”  Subway Maarssen

Ideale voedingsbodem

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 126ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor de broers is het hun tweede SUBWAY® restaurant, de eerste is gevestigd in Nieuwegein. “Wat ons aantrekt in het concept, is niet alleen de gezonde keuzemogelijkheden van de sandwiches, maar ook dat het bedrijf zelf heel gezond is, met een gezonde toekomst voor zich,” vertelt Kachun Tsang, die opgetogen is over de ligging van de nieuwe zaak, die relatief dicht in de buurt ligt van hun eerste vestiging. “De huurprijs is laag en er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. We zijn bovendien omringd door bedrijvigheid en beweging. Van de kantoren en winkels tot de scholen in de directe omgeving en het treinstation. Om het kwartier stopt er een trein! Kortom, de ideale voedingsbodem voor een Subway. Als het aan ons ligt, gaan we in de toekomst trouwens ook bezorgen aan huis.”

Persoonlijke sandwich

SUBWAY® Maarssen biedt plaats aan 30 gasten en is in de nabije toekomst buiten voorzien van een terras. Klanten kunnen hier kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Kachun Tsang. “De Special Spicy Steak & Bacon, met Chipotle Southwest Sauce!”  

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.  Subway Maarssen front

Over SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.000 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 126 SUBWAY® restaurants. Het streven is om eind 2013 op 175 SUBWAY® restaurants te staan. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.