SUBWAY sandwiches nu ook in Lochem

Datum: mei 7, 2012

Inwoners van Lochem hebben vanaf gisteren een eigen SUBWAY restaurant. De nieuwe vestiging van de broodjesketen is geopend in Bierstraat 8 op de Kleine Markt, tegenover de kerk. SUBWAY franchisenemer is de van oorsprong Canadese Shawn McKay, die zo’n tien jaar geleden naar Nederland kwam. In 2007 opende hij al een SUBWAY restaurant in Deventer. Het unieke aan de Lochemse vestiging, de 104de in Nederland, is dat McKay boven het restaurant een Bed & Breakfast gaat beginnen. “Op deze manier kan ik mijn gasten een perfect ontbijt aanbieden!”

Iets nieuws
Het SUBWAY restaurant in Lochem is zeven dagen per week geopend, van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur, op zaterdag tot 21.00 uur en op koopavonden tot 21.30 uur. Op zondag en maandag opent het restaurant om respectievelijk 12.00 en 10.00 uur zijn deuren. De franchise van McKay biedt binnen zitplaatsen voor 25 mensen en beschikt over een buitenterras voor 40 personen. “In Nederland is Lochem de kleinste gemeenschap waarin een SUBWAY restaurant is gevestigd. Ik ben blij met de eer om hier iets nieuws te mogen en kunnen brengen!”

Persoonlijk broodje
Klanten kunnen kiezen voor een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt McKay. “De Subway Steak & Cheese met Southwest sauce… The spicy cocktail sauce!”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY
SUBWAY is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Ruim 36 jaar later is het bedrijf, met meer dan 36.000 restaurants in 98 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 104 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden: consumenten kunnen hun broodje zelf samenstellen en zo de voedingswaarden bepalen.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.