Subway sandwiches nu ook in Hoofddorp

Datum: oktober 8, 2012

Hoofddorp heeft sinds vorige week een eigen Subway restaurant. Het kersverse Subway restaurant is de 110de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor trotse eigenaar Patrick Vincent Mooiweer was het openen van een Subway restaurant een logische stap.

“Na tweeëntwintig jaar in de horeca, als kok maar later ook in managementfuncties, besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf te gaan beginnen. Op vakanties in het buitenland kwam ik Subway vaak tegen. Het concept van versbereide broodjes sprak mij erg aan en sloot ook nog eens aan op mijn achtergrond als kok.”

Subway is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met 37.787vestigingen in 99 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#subwayhoofddorp

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.