Subway sandwiches nu ook in Harlingen

Datum: februari 12, 2013

Zin om uw tanden te zetten in een versgebakken Club Sandwich? Krijgt u al trek bij de gedachte aan een broodje gegrilde kipfilet? Inwoners van Harlingen hoeven er de stad niet meer voor uit. Zij hebben vanaf deze week een eigen SUBWAY® restaurant, op de Harlinger Bredeplaats, aan het begin van de winkelstraat. Het is de zesde vestiging van de broodjesketen in Friesland.

Het SUBWAY® restaurant in Harlingen, met parkeergelegenheid voor de deur, is zeven dagen per week geopend; van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur (op koopavond tot 21.00 uur). Op zondag gaan de deuren om 11.30 uur open.

Direct klaar

Nieuw Subway restaurant in Harlingen

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 122ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Afgelopen zaterdag was de opening, verricht door burgemeester Roel Sluiter. De trotse eigenaar Joost Bakker kijkt terug op een drukke, zeer geslaagde openingsdag. “Mensen zijn blij dat hier nu een Subway is!” vertelt Bakker, tevens eigenaar van Rederij Voorruit. “Ook de Harlingers kunnen nu eindelijk in hun eigen plaats genieten van dit gouden concept. U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat u zelf kunt samenstellen, letterlijk voor uw ogen wordt klaargemaakt én dat steeds gezond is. Maar u kunt ook gewoon binnenkomen voor een verse kop koffie met een lekkere koek.”

Persoonlijk broodje

De nieuwe eetgelegenheid, in het oude pand van de Mitra, biedt zitplaatsen voor 60 mensen. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Joost. “Dat is de B.M.T, op witbrood, met south west-saus!”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij dit SUBWAY® restaurant ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 38.000 vestigingen in 100 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 122 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.