SUBWAY sandwiches nu ook bij De Lucht Bruchem aan de A2

Datum: mei 3, 2012

Zin in een heerlijk broodje Meatball Marinara? Of liever een vetarme Veggie Delite™? Automobilisten kunnen hiervoor nu ook terecht bij het bekende wegrestaurant De Lucht Bruchem langs de A2. De food court met het nieuwe SUBWAY restaurant bevindt zich aan de snelwegzijde richting Den Bosch, ter hoogte van Zaltbommel. Voor het verkeer richting Utrecht is het restaurant via een tunnel te bereiken.

De Lucht Bruchem is van een van de oudste wegrestaurants van Nederland. “Het pand zit er al 75 jaar”, zegt SUBWAY franchisenemer Jan–Willem Boot, samen met zijn broer eigenaar van De Lucht Restaurants. “De vestiging langs de A2 is onze tweede SUBWAY store; ook bij De Lucht Geffen aan de A59 kunnen automobilisten genieten van een lekkere, snelle SUBWAY sandwich.”

Persoonlijk broodje
In SUBWAY De Lucht Bruchem zijn naast sandwiches ook salades te verkrijgen. Het restaurant biedt ruimte aan 40 zitplaatsen en is zeven dagen per week geopend van 08:00 tot 21:00 uur. Klanten kunnen kiezen voor een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Boot. “De Subway Melt™ met Chipotle Southwest Sauce!”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY
SUBWAY is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). 47 jaar later is het bedrijf, met meer dan 36.600 restaurants in 100 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 103 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden: consumenten kunnen hun broodje zelf samenstellen en zo de voedingswaarden bepalen.

Bron: Subway

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.