SUBWAY opent vestiging in Nieuwegein

Datum: mei 17, 2012

Op 9 mei is in Stadsplein in Nieuwegein een SUBWAY restaurant geopend. Deze vestiging wordt gerund door de broers Ka Chun en Ka Wing Tsang. Het SUBWAY restaurant in Nieuwegein is de 105e vestiging van de Amerikaanse formule in Nederland. Voor Ka Chun, de afgelopen 13 jaar werkzaam in de IT-sector, is de opening een droom die werkelijkheid wordt: “Naast mijn studie informatica heb ik altijd met veel plezier gewerkt in het Chinese restaurant van goede kennissen. Ik heb altijd in mijn achterhoofd gehad dat ik een eigen zaak wilde beginnen, samen met mijn broer. Doorslaggevend was de hele formule van SUBWAY, die nieuw is voor onze stad. We zijn er trots op dit concept in Nieuwegein te mogen introduceren.” De nieuwe eetgelegenheid in Stadsplein biedt binnen zitplaatsen voor 40 mensen en beschikt in de toekomst (na de werkzaamheden aan de straat) over een buitenterras voor 24 personen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/SUBWAY-opent-vestiging-in-Nieuwegein.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.