Subway opent vestiging in Amsterdam

Datum: september 11, 2012

Eind augustus is op de Haarlemmerdijk in Amsterdam een Subway restaurant geopend. “Dit nieuwe restaurant is ingericht volgens het nieuwe Metro Subway-decor”, vertelt franchisenemer Vimmi Malhi, “dat een gezellige en gastvrije uitstraling heeft, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten van hun versgebakken sandwich, geserveerd op een porseleinen bord met bestek.” Deze vestiging is de 108e vestiging van de formule in Nederland en de 9e in Amsterdam. Vimmi Malhi heeft nog een Subway-vestiging op de Nieuwendijk.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/SUBWAY-opent-vestiging-in-Amsterdam.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.