Subway opent in Vlaardingen 116e vestiging

Datum: november 27, 2012

Vanaf deze week is er in Vlaardingen een echt Subway restaurant, in het hart van de stad. Achter het overdekte deel van winkelcentrum Liesveld, vlak bij de bioscoop in aanbouw. De nieuwe vestiging van de sandwichketen, gerund door Bert Meijer, bevindt zich aan  de Fransenstraat, vlak bij de bioscoop die 130 meter verderop verrijst. Mede daarom een interessante locatie voor een quickservicerestaurant. “Het centrum van Vlaardingen op zich biedt al veel mogelijkheden”, zegt de 53-jarige Pernisser, van huis uit IT’er. “Een gebied in opmars, waar steeds meer ondernemers brood in zien. Het totale winkelhart telt ruim 300 winkels en er lopen altijd zat mensen rond. Er wordt hier ook van alles georganiseerd Kortom, een aantrekkelijke voedingsbodem dus. Via www.facebook.com/SubwayVlaardingenCentrum kunt u trouwens vrienden met ons worden en van alles op de hoogte blijven.”

Eigen baas
Team Subway Vlaardingen.Het kersverse Subway restaurant is de 116de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor de trotse, kersverse eigenaar is het openen van deze eigen vestiging een belangrijke mijlpaal. “Ik heb twintig jaar in de IT-sector gewerkt, maar ben door reorganisaties op straat komen te staan. Op een gegeven moment kwam ik een Subway binnen voor een broodje en ontdekte daar de mogelijkheden om zelf zo’n zaak te beginnen. Vanaf dat moment speelde het idee in mijn hoofd en nu is het zover!”

Doorslaggevend in de definitieve beslissing om deze droom te verwezenlijken, was volgens Meijer het franchiseconcept van de sandwichketen. “Als startende ondernemer word je niet aan je lot overgelaten. Ik ben zelfstandige, maar word goed begeleid en maak deel uit van een team van enthousiaste professionals. Bovendien kan ik voortborduren op een gouden formule. Wat me ook erg aansprak, was de combinatie van hoge kwaliteitseisen maar tegelijk snelle service. En de broodjes zijn gewoon erg lekker!”

Persoonlijk broodje
De nieuwe eetgelegenheid – met gratis wifi – heeft nu plaats voor 20 gasten tegelijkertijd, met mogelijkheden om uit te breiden. Klanten van Subway Vlaardingen hebben de keuze uit een van de klassieke Subway sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Bert Meijer. “Dat is al sinds 1995 de tonijn-sandwich op wit brood, met mayonaise!”

Submarine Sandwich
Subway restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij Subway restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.