SUBWAY opent in Utrechtse studententoren

Datum: december 18, 2012

Vanaf deze week kunnen liefhebbers ook buiten het centrum van Utrecht terecht bij SUBWAY restaurants. Op Utrecht Campus Max is een nieuwe vestiging geopend, onder in een studentencomplex aan het Europaplein. De openingsuren van SUBWAY Utrecht Campus Max zijn: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op termijn is het restaurant ook op zondag geopend.

Studenten en kantoormedewerkers
De nieuwe vestiging van de sandwichketen, gerund door Peter de Kamper, bevindt zich op de begane grond van een woontoren aan Europaplein 703. De woontoren bestaat uit een groot studentencomplex waarin duizend studenten zijn gehuisvest. Op de begane grond zijn units te huur, Subway is hier de eerste horecagelegenheid. “Naast studenten richten wij ons op kantoren in onze directe omgeving”, aldus de trotse eigenaar.

Eigen zaak
Team Subway Utrecht Campus Max.Het kersverse SUBWAY restaurant is de 118de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Eigenaar De Kamper heeft een achtergrond in de horeca en was toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik dacht al langer na over een eigen zaak en dan kom je toch wel snel uit op franchise. Ik heb mij in meerdere formules verdiept, maar Subway sprak mij toch het meeste aan. Niet alleen het product, maar ook de ambitie van Subway om de komende jaren 300 vestigingen te openen, zegt veel over de mogelijkheden!”

Persoonlijk broodje
De nieuwe eetgelegenheid biedt plaats aan 50 gasten. Komend voorjaar komen daar nog terrasplaatsen bij. “Het terras ligt op het zuiden, dus zon is gegarandeerd!” Klanten van SUBWAY Utrecht Campus Max hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Peter de Kamper. “Dat is de Chicken Teriyaki met honing-mosterd saus!”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.