Subway opent 2e vestiging in Leeuwarden

Datum: december 17, 2012

Vanaf deze week kunnen liefhebbers ook buiten het centrum van Leeuwarden terecht bij SUBWAY. In winkelcentrum Bilgaard is het tweede SUBWAY restaurant van de stad geopend. De openingsuren van SUBWAY Leeuwarden Bilgaard zijn: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Gratis parkeren
Subway - vestiging Leeuwarden Bilgaard - frontDe nieuwe vestiging van de sandwichketen, gerund door Albert van der Meulen, bevindt zich in Bilgaardpassage 43. “Omdat het restaurant gevestigd is aan de rand van het winkelcentrum zijn we goed bereikbaar. Bovendien kun je voor de deur gratis parkeren”, aldus de trotse eigenaar.

Ideale combinatie
Het kersverse SUBWAY restaurant is de 117de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Eigenaar Van der Meulen is afkomstig uit de financiële dienstverlening en heeft ervaring als franchisenemer. Toen hij eind vorig jaar op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, kwam hij in contact met SUBWAY. Van der Meulen gaf aan een vestiging te willen openen in Friesland en bij voorkeur in Leeuwarden. “Al snel was een geschikte locatie gevonden en binnen een half jaar was ik eigenaar van een Subway-restaurant in Leeuwarden. Het is ideaal om mijn eigen kennis te kunnen combineren met het bewezen succes van deze franchiseformule.”

Persoonlijk broodje
Subway - vestiging Leeuwarden Bilgaard - interieurDe nieuwe eetgelegenheid heeft plaats voor 42 gasten. Komend voorjaar komen daar nog terrasplaatsen bij. Klanten van SUBWAY Leeuwarden Bilgaard hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Albert van der Meulen. “Dat is de B.M.T. met South Western sauce!”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY
SUBWAY is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 38.000 vestigingen in 99 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 117 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.