Subway opent 106e vestiging in Meppel

Datum: juli 24, 2012

Sandwichketen Subway opende onlangs haar deuren in Meppel aan de Kruisstraat 17, tegenover winkelcentrum De Keyserstroom. Het kersverse Subway restaurant in Meppel is de 106de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor de vijfentwintigjarige Amanda van den Berg is de opening een droom die werkelijkheid wordt. “Twee jaar lang heb ik met veel plezier bij Subway in Heerenveen gewerkt. Het liep daar heel goed en ik wilde graag voor mijzelf beginnen.” En dat is gelukt, een jaar en drie maanden later openden Amanda van den Berg en Ellen Kruis hun eigen Subway restaurant in Meppel.

Persoonlijk broodje
De nieuwe eetgelegenheid biedt binnen zitplaatsen voor 42 mensen en beschikt over een buitenterras voor 16 personen. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke Subway sandwiches op het vaste menu, maar kunnen hun sandwich ook helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt franchisenemer Amanda van den Berg. “De ‘Chicken Fajita’ (op Mexicaanse wijze gekruide kipfilet) met krokante bacon en south-westsaus!”

Submarine Sandwich
Subway restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij Subway restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY
Subway is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 37.000 vestigingen in 100 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 106 Subway restaurants. Bij Subway restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De Subway formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden: consumenten kunnen hun broodje zelf samenstellen en zo de voedingswaarden bepalen.

Bron: Subway

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.