Subway franchise in het stadshart van Amersfoort

Datum: november 14, 2012

Vanaf nu is Amersfoort een nieuw SUBWAY restaurant rijker, aan het Eemplein. Op nog geen honderd meter van Hogeschool Amersfoort, tegenover de nieuwe Pathé-bioscoop en tussen Saturn en Albert Heijn. Het SUBWAY restaurant in Amersfoort is zeven dagen per week geopend: van maandag t/m zaterdag van 9 tot 21 uur en op zondag van 11 tot 21 uur. Deze nieuwe eetgelegenheid zorgt niet alleen voor klanten in het restaurant, maar biedt nog dit jaar ook catering voor bedrijven en organisaties.

Direct klaargemaakt
De nieuwe vestiging van de sandwichketen is – met twee vestigingen in Lelystad – de derde SUBWAY franchise van Robert Metz, wiens zwager Patrick Israël de zaak gaat runnen. “Toen deze supermooie locatie aan het Eemplein op ons pad kwam, was er nog geen SUBWAY@ restaurant in Amersfoort”, blikt Robert terug. “Terwijl het zo’n grote en bruisende stad is. Daar zijn we dus op ingesprongen. In de tussentijd is er ook een franchise op het Stationsplein gekomen, maar dat is een hele andere locatie, met een andere doelgroep. Bij ons komen naast studenten en kantoormedewerkers ook winkelend publiek, bioscoopbezoekers en mensen die net hun boodschappen hebben gedaan. Dankzij een bijna eindeloos aantal mogelijkheden, kan iedereen  dagelijks bij ons terecht voor een lunch of diner dat nooit verveeld, en steeds gezond is. Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Persoonlijk broodje
Het kersverse SUBWAY restaurant is de 114de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. De nieuwe eetgelegenheid biedt zitplaatsen voor 45 mensen en er zijn plannen voor een terras. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Robert Metz. “De Spicy Italian op Cheese Oregano-brood, met honingmosterd én south-westsaus, erop!”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.