Straetus Incasso opent kantoor in Groningen

Datum: september 3, 2012

De landelijke dekking van de franchise incasso-organisatie wordt hiermee versterkt. Janet Boxmeer (42) gaat de nieuwe vestiging opzetten. Haar werkgebied -de provincie Groningen-, kent zij goed. “Ik heb er 21 jaar gewerkt in de makelaardij.” Boxmeer ziet veel raakvlakken tussen haar oude en haar nieuwe baan. “Veel persoonlijk contact met mensen, het opbouwen van een vertrouwensband en een commerciële instelling.”

Franchisenemer Janet Boxmeer van Straetus Incasso GroningenMet de nieuwe vestiging in Groningen komt het totale aantal Straetus-vestigingen in Nederland op 21. Straetus richt zich met zijn dienstverlening vooral op middelgrote ondernemingen. Zeker in deze economisch moeilijke tijden is het voor hen belangrijk dat klanten hun rekening op tijd betalen.

Boxmeer wil ervoor zorgen dat haar opdrachtgevers openstaande facturen betaald krijgen zonder dat crediteur en debiteur als kemphanen tegenover elkaar komen te staan. Want het is wel de bedoeling dat zij in de toekomst zaken met elkaar kunnen blijven doen. “Dit noemt men bij Straetus Incasso klantvriendelijk incasseren.”

Bron: Straetus Incasso

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.