Straetus Incasso opent 19e vestiging

Datum: juni 12, 2013

Straetus Incasso opent 19e vestiging in Nederland, Rick Wendker zal per 1 juli 2013 deze vestiging in Midden Brabant als franchisenemer gaan starten.

Straetus Incasso is met haar franchiseformule het eerste landelijk samenwerkingsverband dat zich met incassodiensten richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De Straetus vestigingen zijn franchisenemers en opereren zodanig als zelfstandig ondernemer. Dit houdt in dat de opdrachtgever zaken doet met een ondernemer die pas succes heeft als een incasso tot stand komt.

Met ingang van 1 juli is Rick Wendker gestart met de nieuwe vestiging van Straetus, Straetus Midden Brabant. Zijn werkgebied  Midden Brabant, waaronder Waalwijk, Tilburg en Oisterwijk is hem goed bekend onder andere door zijn ervaring in de financiële dienstverlening in deze regio. Met de nieuwe vestiging in Midden Brabant zijn er inmiddels 19 vestigingen van Straetus in Nederland actief. 

Rick wil ervoor zorgen dat zijn opdrachtgevers openstaande facturen betaalt krijgen zonder dat crediteur en debiteur als kemphanen tegenover elkaar komen te staan. Het is namelijk de bedoeling dat zij in de toekomst nog steeds zaken met elkaar kunnen blijven doen. ‘Dit noemt men bij Straetus Incasso ‘klantvriendelijk incasseren’, vertelt Rick. ‘Daarnaast werkt Straetus met een uniek concept dat weinig incassobureaus gebruiken. Wanneer het nodig is gaan onze medewerkers bij de debiteur op huisbezoek om de snelheid van betalen te versnellen. Zoals altijd maar ook zeker in deze economische tijden is het voor hen belangrijk dat klanten hun rekening op tijd betalen’.

Wendker kijkt vooruit: op een goede start. ‘Ik hoop erop veel mensen te kunnen helpen. In deze tijd is het al niet makkelijk om succesvol overeind te blijven. Door de zorg van niet betalende klanten weg te nemen krijgen klanten van Straetus weer lucht. ´Wij hebben de vestiging inmiddels volledig operationeel en zien de samenwerking met het MKB met vertrouwen tegemoet. We zijn nu bezig met het opstarten van de vestiging en kijken positief vooruit op de toekomst’, besluit Wendker.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.