Straetus accepteert betalingen in Bitcoin

Datum: december 13, 2017

Klanten en debiteuren van Straetus kunnen vanaf vandaag ook betalen met Bitcoins. Daarmee wordt Straetus het eerste incassobureau die Bitcoin betalingen aanneemt. Bitcoin is een volledig digitale valuta. Via verschillende online wisseldiensten kunnen euro’s en andere valuta’s worden omgezet in de digitale munt.

Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is.

Er kleven vele voordelen aan het gebruik van Bitcoin over traditionele betalingsmethoden. Het gebruik van Bitcoin maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker en veiliger om geld te versturen over het internet, omdat er geen derden bij betrokken zijn die hun eigen kosten doorberekenen.

‘’Het zo gemakkelijk mogelijk maken om te betalen, dat is ons doel. Zodoende past dit volledig in onze filosofie met betrekking tot innovatie.’’ Aldus algemeen directeur van Straetus Crijn Janssen

Straetus incasseert snel en daadkrachtig, met behoud van de klantrelatie door het hanteren van een effectieve en transparante werkwijze. Vaak leidt dit tot spoedige betaling van de vordering met behoud van klantrelatie. Kijk voor meer informatie op bijgaand formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.