Starbucks The Bank moet award voor Best Coffee Bar 2012 delen

Datum: maart 25, 2013

Op maandag 25 maart j.l. werden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 uitgereikt in Hotel Okura in Amsterdam. Het vijfsterren deluxe hotel was het decor van hét meest glamorous event dat de horeca en hospitality industrie rijk is. Iedereen die er toe doet in de horecawereld was aanwezig in stijlvolle gala jurk of smoking. Onder het genot van een culinair viergangen diner werden de felbegeerde awards uitgereikt door presentatrice Renate Schutte. De uitreiking werd afgewisseld met top entertainment van een bigband die geheel aansloot bij het thema Let’s go big tonight.

In totaal werden er in tien categorieën awards uitgereikt waarbij Coffee Bru en Starbucks The Bank in Amsterdam beiden een award voor Best Coffee Bar 2012 in ontvangst mochten nemen. De jury stond voor een groot dilemma, binnen deze categorie zijn er twee bijzondere coffee bars die beiden geroemd mogen worden om hun prestaties. Coffee Bru is een persoonlijke coffee bar waar kwalitatieve koffie, overgoten met kennis en liefde wordt geserveerd in een huiselijke omgeving. Starbucks The Bank in Amsterdam vertaalt alle koffietrends naar een waanzinnige koffiebeleving in al haar facetten voor een breed publiek. Een verrassende ontwikkeling van een multinational die kiest voor een bijzonder concept dat afwijkt van hun bestaande aanbod en inspeelt op de huidige koffieontwikkelingen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.