Starbucks opent 1e hotelvestiging in Amsterdam

Datum: juli 24, 2012

Starbucks heeft een 1e vestiging in een Nederlands hotel geopend: een Europese primeur, meldt Out of Home Shops. De koffieketen is vanaf heden te vinden op de begane grond van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Sinds 2001 heeft Starbucks wereldwijd meer dan 200 vestigingen in hotels geopend. Het hotel op het Oosterdokeiland is de eerste vestiging op het Europese continent. De Starbucks-vestiging is met zijn 175 m² een ontmoetingsplek voor onder andere toeristen en zakenreizigers. Arjan Oudejans, directeur licensed stores bij Starbucks Coffee Company EMEA: “We zijn verheugd dat wij onze Europese groeistrategie met deze opening kunnen voortzetten. Naast onze eigen vestigingen en die op Schiphol, de NS stations en langs de snelweg zijn we nu ook te vinden in hotels.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Starbucks-opent-1e-hotelvestiging-in-Amsterdam.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.