Starbucks opent 100e vestiging in Beijing

Datum: november 28, 2012

Starbucks bereikte afgelopen maandag een mijlpaal in Beijing. De koffieketen opende de 100e vestiging in de hoofdstad van China. De laatste aanwinst, in het Solana zakendistrict, is de 1e in China die onder leiding staat van volledig gecertificeerde barista’s, de zogenaamde Coffee Masters. Ze hebben een uitgebreide training ondergaan en zijn ook specialisten in latte art. China is voor Starbucks een van de landen waarop gefocust wordt wat betreft groei. De keten groeit dan ook in een hoog tempo, in 2014 moet China al de 2e markt ter wereld zijn. In 2015 verwacht Starbucks meer dan 1500 vestigingen te hebben in meer dan 70 Chinese steden. Starbucks, waarvan de 1e Chinese vestiging in 1999 ook in Beijing opende, telt nu meer dan 700 vestigingen in meer dan 50 steden in China.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://www.franzine.nl/2012/48.html#nieuws

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.