Spare Rib Express overtreft doelstelling 2019

Datum: november 5, 2019

Dat het goed gaat met de premium foodservice keten is niet te missen. Een compleet vernieuwde website, nieuwe App, nieuw wagenpark en zo’n beetje elke maand een splinternieuw bezorgrestaurant die de deuren opent. Met de nieuwe vestiging in Hengelo telt de formule nu 61 bezorgrestaurants. Het overtreft de gestelde doelstellingen.

Waar onlangs het 60e bezorgrestaurant opende in Kampen, was het nu aan franchisenemer Alex Fokkink de beurt in Hengelo. “Eigenlijk was het openen van het 60e bezorgrestaurant in 2019 al een mijlpaal. Dat we daar dit jaar ruim overheen gaan is natuurlijk een compliment naar de formule, maar ook naar de franchisenemers”, aldus David Pinedo, woordvoerder Spare Rib Express.

Bericht bekijken

“Spare Rib Express wordt een steeds groter begrip binnen de foodservice branche. Zowel onder potentiële franchisenemers als de consument. Dat tezamen met de recente ontwikkelingen maakt dat we nu alweer op 61e locaties zitten en er nog diverse nieuw te openen trajecten lopen”, aldus Pinedo.

Het nieuwe Spare Rib Express bezorgrestaurant in Hengelo is gevestigd aan de Uitslagweg 93-19 te Hengelo, naast Domino’s Pizza.

Franchisenemer worden?

Zelf een Spare Rib Express openen? Bekijk hier het formuleprofiel en neem contact met ons op via het online aanvraagformulier om met onze adviseurs de mogelijkheden in jouw regio te bekijken.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.