Spar viert 80-jarig jubileum

Datum: september 25, 2012

Tachtig jaar na de oprichting van de eerste Spar viert de buurtsupermarktketen in de komende weken haar jubileum met diverse speciale acties voor haar klanten.  Zo is er een speciaal jubileummagazine verschenen, worden er minicruises weggegeven en op de winkelvloer zijn veel aanbiedingen van 80 cent terug te vinden.

Teven maken klanten in elke winkel kans op 80 seconden gratis winkelen. Commercieel directeur Susanne Kroon: “Ik heb nog niet eerder dit soort acties gezien, waarbij langer dan een minuut gratis winkelen werd weggegeven. Onze buurtwinkels zijn over het algemeen redelijk compact, dus je kunt echt wel wat meenemen, lijkt me”.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_25_september_2012.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.