Spar test drogist module

Datum: december 11, 2012

Vanaf maart volgend jaar kunnen de inwoners van Andel, gemeente Woudrichem, hun medicijnen bij de Spar in hun eigen dorp ophalen “Het uitgeven van medicijnen is een service die uitstekend bij Spar past”, aldus Sjaak Kranendonk, algemeen directeur bij Spar. “Het bieden van dagelijks gemak dichtbij huis gaat verder dan het verkopen van dagelijkse en dagverse boodschappen. Spar is dan ook van plan deze service aan het reeds bestaande pakket aan services toe te voegen.”

Veel Sparondernemers en hun medewerkers hebben zich opgegeven voor of nemen deel aan de opleidingen Drogist of Assistent Drogist die binnen de Spar Academie worden aangeboden. Er hebben zich intussen al ruim 200 Sparondernemers en –medewerkers opgegeven voor de drogisterij opleiding. Daarmee kunnen de Sparwinkels een groter assortiment zelfzorg medicijnen voeren. De winkels zijn dan ook voorbereid  om deze extra service van herhalingsrecepten van de apotheek aan hun buurt- of dorpsbewoners te bieden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_december_2012.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.