Spar Formuledag goed geslaagd

Datum: oktober 8, 2012

Op woensdag 3 oktober jl. vond onder grote belangstelling de jaarlijkse Spar Formuledag plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Ca. 450 bezoekers waren gisteren in Nijkerk aanwezig om daar kennis te nemen van de vorderingen en plannen van Spar. Naast de plenaire sessies die resp. ’s middags voor Spar- en ’s avonds voor Attent ondernemers werden gehouden, was er een beurs met eindejaars producten.

Tijdens de presentaties van de Spardirectieleden gedurende het middaggedeelte werd ingegaan op onder meer de resultaten van de gehouden ondernemersenquête, de visie op de toekomst en de positionering van Spar. Er was veel ruimte gereserveerd voor de commerciële plannen voor komend jaar.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#spar_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.