Spar breidt uit in Midden-Oosten

Datum: januari 29, 2013

Franchise formule Spar zal dit jaar in het Midden-Oosten vestigingen openen. Naar verwachting zal Spar dit jaar acht winkels in Abu Dhabi, twee vestigingen in Qatar en één in Libanon openen.

Spar wil toetreden tot de markt in Oman en Saudi-Arabië en haar bedrijvigheid verder uitbreiden in de Verenigde Arabische Emiraten. Spar heeft voor ogen om ongeveer 30 Spar filialen te hebben in bovengenoemde regio’s. Wereldwijd heeft Spar meer dan 12.000 winkels in 30 landen. Vorig jaar was hiervan de gezamenlijke omzet 43 miljard dollar. Gordon Campbell, ceo van Spar International, verwacht dat Spar in 2015 een omzet van 50 miljard kan halen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.