Spar begint 2013 met Balansweken

Datum: januari 14, 2013

Franchise formule Spar begint 2013 gezond met de Balansweken. Dit is een campagne die zich richt op de bewuste en gezonde producten met het ‘vinkje’. Daarnaast bieden de Balansweken ook een spaaractie aan voor huismerkproducten. Dit omdat het huismerk van Spar onlangs een nieuw jasje heeft gekregen. Met deze actie wordt het vernieuwde huismerk onder de aandacht gebracht.

Dit is niet het eerste jaar dat de supermarktketen deze actie houdt. Ook vorig jaar waren de Balansweken een feit. Dit in tegendeel tot veel andere supermarkten die vooral stunten met de prijzen. “Gebleken is dat de omzet aan het begin van 2011 niet te lijden had onder het feit dat we geen harde prijsacties voerden, zoals andere supermarkten dat deden”, legt Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van Spar, uit.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_8_januari_2013.htm#spar

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.