Spaanse speelgoedfranchise naar Nederland

Datum: november 14, 2012

De Spaanse speelgoedfranchise Imaginarium komt naar Nederland met twee vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. Met volgend jaar zelfs een derde vestiging in de Randstad.

Het Spaanse franchiseconcern gaat de concurrentie aan met Blokker Holding, het bedrijf wat twee derde van de Nederlandse speelgoedmarkt in handen heeft met Intertoys en Bart Smit. Het Spaanse bedrijf verwacht dat ze deze concurrentie aankunnen vanwege het feit dat de franchise bijna alleen haar eigen merk verkoopt in de winkels. Het betreft dus een totaal ander assortiment dan de bestaande winkels, waarmee Imaginarium zich dus onderscheidt. De afgelopen jaren breidde het bedrijf al uit naar 27 andere landen, waardoor het totaal aantal winkels wereldwijd de 400 overschrijdt.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#imaginarium

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.