Soleij Lifestyle Shop zit in de lift

Datum: februari 5, 2013

Op dit moment heeft de drie jaar oude franchiseformule Soleij Lifestyle Shop 6 vestigingen. In 2013 zullen daar nog 20 shops bij komen. Ondanks de crisis heeft Soleij toch bewezen succesvol in deze tijd te kunnen zijn. Met de oplopende werkloosheid en baanonzekerheid wordt ondernemerschap dan ook weer een interessante optie, zeker als een eigen franchise te combineren is met een actief privéleven.

De franchiseketen Soleij Lifestyle Shop sluit aan bij de wens van vrouwen en heeft een formule ontwikkeld die ondernemende vrouwen op het lijf geschreven is. Het is een winkel waar consumenten een totaalprogramma wordt geboden. De gedachte is dat lifestyle niet alleen betrekking heeft op schoonheid, maar ook op zelfverzekerdheid en persoonlijke uitstraling. Bijzonder is dat het starten van een franchise geen hoge startkosten met zich meebrengt voor de franchisenemer. Bij de werving van nieuwe franchisenemers kijkt de organisatie veel meer naar persoonlijkheid en stabiliteit van de vrouwen. Het is zelfs mogelijk om zonder startkapitaal toch te beginnen als franchisenemer.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#soleijfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.