SOAP Treatment Store opent ook in Almere

Datum: juni 27, 2012

Na Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid en Den Haag opent SOAP Treatment Store op 5 juli a.s. haar deuren aan de Grote Markt 117 in Almere. Heel Almere is uitgenodigd om kennis te maken en kan na het poseren op de paarse loper voor een professionele fotograaf genieten van een hapje en drankje door Miss Flevoland kandidaten. Ook zal SOAP Ambassadeur Quinty Trustfull aanwezig zijn.

Esther Meijer- Litjens, SOAP founder: “SOAP Treatment Store is een origineel beauty store concept. De kern van het succes is op de allereerste plaats de mensen die er werken. Iedereen bloeit op heeft een passie voor haar vak. Dat zoeken we ook in de franchisenemers: energieke, succesgeoriënteerde ondernemers met een passie voor het beautyvak”. Bij Soap Treatment Store worden beauty- en verzorgingsmerken verkocht die normaal gesproken alleen in schoonheidssalons te vinden zijn.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_juni_2012.htm#soaptreatment_almere

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.