SNS-franchisenemers sturen brandbrief

Datum: november 29, 2013

Volgens de NOS heeft de vereniging van franchisenemers van SNS Bank een brandbrief gestuurd aan het hoofdkantoor omdat verschillende franchisenemers steeds groter wordende financiële problemen hebben. De franchisenemers geven SNS REAAL twee weken de tijd om met een reactie te komen. De curator onderzoekt momenteel de rol van SNS Bank bij de faillissementen van de franchisenemers in Haren en Roden.

Volgens de franchisenemers missen zij inkomsten doordat een levensverzekering uit de handel is gehaald en omdat een grote hypotheekcampagne werd afgeblazen. Ook zouden er administratieve problemen zijn bij SNS REAAL. Overigens lopen de klanten van SNS geen gevaar. Hun geld staat gewoon bij de SNS Bank. 


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.