Snelwegwinkel voor AH to go

Datum: augustus 14, 2012

Albert Heijn geeft half september invulling aan een AH to go langs de snelweg. Bij AC Hotel Meerkerk aan de A27 wordt gewerkt aan de eerste AH to go. Het wordt een to go volgens de nieuwste formule zoals deze ook aan het Zuidplein bij station Amsterdam Zuid is te zien, bevestigt AH tegenover Out of Home Shops en Levensmiddelenkrant. De winkel draait dus, net als in Amsterdam louter om directe consumptie. Autogrill heeft naast AC Restaurants ook andere formules in huis, zoals Starbucks, Burger King en Domino’s Pizza. Ook formules die zijn gericht op directe consumptie en niet op vergeten boodschappen. Volgens AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh bijt dat elkaar niet: “Onze ervaring is steeds meer dat formules die zich richten op directe consumptie elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist versterken.” Daar wordt dus in de samenwerking met Autogrill ook op in gezet.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Snelwegwinkel-voor-AH-to-go.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.