Snack Choice nieuwe fastserviceformule

Datum: oktober 23, 2012

In januari 2013 start er een nieuwe franchiseformule in de fastservicebranche: Snack Choice. De formule is een initiatief van Kokkie Franchise Organisatie. Ze biedt ondernemers de mogelijkheid de eigen uitstraling te behouden en vrij te zijn in productkeuze en assortiment. Volgens de organisatie hebben zich al veel cafetaria’s aangemeld om de mogelijkheden te bespreken voor de ombouw en het voeren van het nieuwe concept.

Door middel van sterpakketten kunnen franchisenemers zelf kiezen in welke mate Snack Choice hen ondersteunt. Er is keuze uit brons, zilver en goud. Zo krijgen ondernemers met het brons-pakket maandelijks pos-materiaal en salesondersteuning gericht op het assortiment. Uitbaters van cafetaria’s en eetcafe’s die kiezen voor het zilveren of gouden pakket krijgen onder meer toegang tot de templates voor de narrowcastingsoftware en een spaarsysteem voor gasten.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#snackchoice

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.