Smoothie Company Amsterdam-Noord geopend

Datum: januari 22, 2013

Aan de Gare du nord in Sportcentrum Sport-Natural te Amsterdam-Noord naast het winkelcentrum “boven ’t ij”, is de nieuwste vestiging van de Smoothie Company geopend.

Nick Helsloot, eigenaar van Sportcentrum Sport-Natural: “Voor ons nieuwe concept, (een multifunctioneel sportcentrum gericht op resultaat voor elk individu door gerichte persoonlijke begeleiding en ondersteuning) waren wij op zoek naar een goed uitgedacht en gezond concept om onze beginnende lunchroom mee te verrijken. Zo zijn wij uiteindelijk op Smoothie Company uitgekomen. Wat ons erg aan sprak was de versheid en de kwaliteit van de smoothies. Ze worden ter plekke klaargemaakt waardoor de smoothies altijd 100% puur en vers zijn. Het grootste voordeel hiervan is dat niet alleen de smaak, maar ook de kwaliteit en vitamines behouden worden. We gunnen onze leden en klanten het beste, daarom kiezen wij voor dit bewezen en innovatieve concept!”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#smoothie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.